Visualisatie

Visualisatie

De kracht van visualisatie bestaat al heel lang! Bij de grote meesters in de psychotherapie was het een veelgebruikte techniek die momenteel weer meer wordt toegepast.

Je kan visualisatie gebruiken om bepaalde gewenste realiteiten te manifesteren, maar je kan het ook gebruiken om toegang te krijgen tot je onderbewuste en antwoord te krijgen op bepaalde vragen. Die antwoorden bedenk je dan niet met je denkgeest en zijn dus niet beredeneerd.

Visualisatie kan dus een effectieve manier zijn om verbinding te maken met je onderbewuste en inzicht te krijgen in verborgen gedachten, gevoelens en overtuigingen. Door jezelf te visualiseren in een ontspannen staat en gerichte vragen te stellen, kun je je onderbewuste geest activeren en antwoorden ontvangen in de vorm van beelden, gevoelens of intuïtie. Het is belangrijk om open te staan voor de informatie die naar voren komt en erop te vertrouwen dat je onderbewuste je zal begeleiden naar de antwoorden die je zoekt.

Wil je het eens proberen? Dan heb je hier een geluidsopname. Het kan wat oefening vragen om de beelden ook effectief te visualiseren maar eens je het gewoon bent, is het wel leuk om te doen.

Zorg dat je je in een prikkelvrije ruimte bevindt waar je niet gestoord kan worden. Ga in een ontspannen houding zitten of liggen. Bedenk een probleem waarvoor je een oplossing wil. Dat mag iets heel klein zijn. Kun jij vertrouwen op het antwoord dat je onderbewuste je geeft?

De opname duurt ongeveer 8 minuten. Succes!


Integratieve oncologie

Integratieve oncologie

Ik ben waardevol en ik verdien het om gezond en gelukkig te zijn!

Ik ben waardevol en ik verdien het om gezond en gelukkig te zijn!